lite solbränd , mkt trött

Idag är Emmas födelsedag :D hon blir väldans gammal , hela 19 år. För att fira detta var vi igår ute och käkade på piren sen drog vi vidare ut i folkvimlet. Shit va folk asså! Tror aldrig ja sett så många människor i Jönköping innan. Eller jo när Hv har tagit Sm-guld, men inte annars. Alla var verkligen ute! Alla va där ;). Hela dagen hade jag varit stressad och en grej på jobbet fick mej på allmänt dåligt humör. Tror förresten hela Jkpg var och handlade i kiosken idag på förmiddagen. För himmel vad mycket det var att göra. Så efter en inte allt för bra dag tyckte jag förtjänade en fylla på stan. Men icke, jag fick köra själv. Det var nog första gången jag va ute helt nykter på stan (?) . Inte helt min grej. Jag kände mej allmänt tråkig och sur. Sånna dagar är det tur att man har underbara vänner <3

Annars har helgen bestått av en massa fotande av allt möjligt. I fredags och söndags hästar på tävlingar. Även en liten söt hundvalp slank med. I lördags hade jag med kameran och fotade fyllon på piren :P lite kul att vara paparazzi ibland. Speciellt med syrrans braiga systemkamera.

Nu var tanken att plugga till sista provet EVER (!!!) men så blev jag visst beordrad att ta bilen ner till city och inhandla lite mat från Hot Asia. Vad gör man inte för mamma på morsdag ;) haha. (eller kanske va det bara för att slippa plugga :P )

/S

snart så

snart så är de sista läxorna inlämnade, de sista redovisningarna redovisade och de sista proven skrivna. snart så är det slut på tiden i skolbänken. snart så kan jag leva som jag vill. Jag längtar! även om jag längtar i massor till skolans allra sista dag så lyckas jag på nått vis inte ha en aning om vad jag gör på fredag om två veckor. jobb svarade jag på frågan om jag skulle ut den dagen. Vilket jag absolut inte ska göra! jag är megaledig den fredagen och tänker inte hålla tillbaka mina spärrar den dagen. För på fredag om två veckor tar vi mina kära vänner studenten!!

Lovisa: Tusen tack för de fina orden :) och nej jag kunde inte förväntat mej att bli balens drottning bland alla fina människorna. alla var ju super snygga, snyggare än man kunnat tänka sej ! men jag tackar och tar emot vill jag lova, för den lilla plastkronan från BR gjorde min kväll till den bästa :) take care !

/S

balbilder

Somewhere In My Heart I'm Always Dancing With You In A Summer Rain












/S

Been living (in) the dream

Balen , en helt underbar grej. Som definitivit var värd en nästan sömnlös natt och en tidig morgon. Allt för att vara fin inför den stora kvällen. Hela dagen bestod av fixande av hår och mejk. Tusen tack till tålmodiga Emma som fixade våra underbara frisyrer ! Så fort vi skulle gå ut till bilen för att ge oss iväg till förfesten hos Theresia kom ovädret. Regnat hade det gjort hela dagen , men nu kom även åska och hagel så in i helvete. Våra glad och förväntansfulla miner försvann fortare än kvick. Men vädergudarna visade sig vara på våran sida. För så fort alla bilar samlats på hovrättstorget så sprack hela himlen upp och det blev strålande sol och jätte varmt. Helt otroligt vilken tur man kan ha ibland! Allas leenden kom tillbaka för att nu vara på maxutslag när vi körde fram till hotellet. Jag och Rasmus åkte i en svart Dodge Challenger, asgrym vill ja lova. Vi gick våra två varv och blev fotade i mängder. Jag fick en massa komplimanger för min fina klänning och även mitt fina hår. Och såklart ska vi bli filmade av jnytt oxå. Minns inte ens vad jag sa, var nog lite för mkt nervös och i extas för det. Efter vimmel bland alla balgäster och en lång väntan (eftersom vi va först) fick vi äntligen sätta oss till bords. Middagen var bra, underhållningen var toppen och valsen , ja den var väl för min del sämst ever. Haha. Sen att jag och Rasmus blev utsedda till balens kung och drottning var ju som en dröm typ. Så himla kul att bli utsedd till det :D . Tills vi fick reda på att man skulle dansa vals inför alla människor först av alla... Jag som inte gick på min valsträning :S . Det straffade sig vill ja lova. Men med ett stort leende (eller snarare asgarv på läpparna) så fixade vi även det. Mest tack vara Rasmus som faktiskt hade övat :P . Kvällen fortsatte sen på piren och efter det på centrum. Mycket lyckade kväll !!

Jag vill gå på bal igen.

/S

 

Götet

Just nu sitter jag i värsta fina lägenheten i Göteborg tillsammans med Maria och Tessan. Dagen har vi spenderat med shopping och slappande i lägenheten. Vi måste ju ladda upp för en utekväll i nattvimlet här. Eftersom vi kommer att göra massa annat än att sitta vid datorn här så kommer jag inte skriva så mycket. Men ja kommer berätta lite om balen o helgen när ja kommer hem sen ;)

/S

Nu är den sista

Klockan är mycket. För mycket. Hon borde redan sova nu. Men det gör hon inte. Hon kan inte. Hon ligger i sin säng ensam och försöker sova men det enda som hörs är timmerstockarna. Timmerstockarna någon har fått för sig att flytta mitt i natten. Timmerstockarna till snarkningar någon drar någonstans i huset. Just denna kväll är dem extra många. Både utanför förnstret och nånstans i fastigheten. Hon känner hur frustrationen som nyss försvann åter knackar på dörren. Den vill in. Den vill in så långt in i själen att den kan nästla sig fast där inne och aldrig komma ut. Det tillåter hon inte. Han ska inte få förstöra en bra dag. Han ska inte få förstöra ett bra liv och inte heller de möjligheter som finns till ett bra liv. Hon kikar ut i mörkret. Där ser hon en siluett bland de mörka skuggorna. En siluett med konturerna av en hatt som kastar blickar mot hennes fönster. Hon vet vem det är. Så många gånger förr har hon sett, kännt honom. Men hon har bestämt sig. En våg sköljer över henne med känslor, överväldigande känslor av sitt beslut. Och hans beslut att hålla sig borta. Att bara dra sig iväg för alltid är svårt, men han lovade att försvinna bit för bit tills dess att han är helt utom synhåll..

/S


Give me more

Positiv energi.
Det är de jag behöver. Det svåra är bara vart man ska hitta det. Jag vet att en helt otrolig dag kommer att inträffa på onsdag. Och att resten av veckan kommer att vara super. Men att tänka på den underbara framtiden hjälper inte, inte nu när jag känner mej så stressad med allt. Jag trodde inte på de som för ett år sedan skulle ta studenten och kände sig stressade inför det och framtiden. Men det är det jag känner av nu tror jag.
Men idag har det ändå varit en bra dag. Jag har kunnat tänkt utan att må dåligt över det. Till och med för en stund varit glad över vad som nalkas. Och jag tror och känner att efter i morgon kommer den känslan bara bli mer av .. :)



/S

Framåt march

Nu så lite ordning på torpet! Jag håller på med det sista på projektet !! Bra bra bra . Bara matte skiten att ta tag i oxå sen är nästan allt ikapp ju .

I'll keep on dreaming.
It keeps me living.


/S

future

Jag vaknar upp av solens strålar utanför mitt fönster och K ligger tätt intill.. Det är en varm och alldeles underbar sommardag. Jag slingrar mej ur hans famn för att se om M är vaken. Hon och H ligger i rummet intill och M snarkar som vanligt. Jag låter henne sova en liten stund till innan jag tänker väcka henne. Istället öppnar jag fönstret och klättrar ut på taket. Vårat tak på huset till våran tvåa i centrala Göteborg. Avenyn kryllar med lätt sommarklädda människor som skyndar långsamt fram i värmen. Alla verkar dra sig ut mot vattnet eller parkerna. Jag klättrar in igen och möts av en nyvaken M. Hennes hår står åt alla håll precis som det brukar efter en kväll ute i Göteborgs nattliv. Hon är hungrig. Så vi bestämmer oss för att laga en stor frukost med nybakade scones till K och H. Vi försöker vara tysta för att inte väcka de björnar som sover. Tissel och tassel om gårdagen lockar till mycket fniss och skratt. Våran splitternya kaffemaskin är inte heller så tyst när den maler de färska bönorna. Innan vi ens hunnit klart med fruksoten hör vi hur de har vaknat till liv. Jag lämnar sconesen till M för ett ögonblick och smyger in till badrummet. Badrummet med den inglasade duschen. Vid handfatet står K och sköljer bort tröttheten ur hans fina ansikte. Jag tassar upp bakom honom och  lägger mina armar om hans bara överkropp. Jag känner hur hans vältränade kropp för en sekund spänner sig för att sedan slappna av när han ser att det är jag i spegel. Han vänder sig och tar mig i sin famn. Han kysser mig i nacken och jag känner att så här vill jag alltid ha mitt liv..



/S

jag hatar fortfarande

Jag tror jag hatar att sova. Eller i alla fall gillar jag det inte. Varenda kväll när man borde gå och lägga sig för att man ska orka morgondagen så kan jag inte sova. Jag vill inte sova bort tiden. Inte nu när det finns en miljon saker som ska göras. De sista proven och inlämningarna i alla ämnena ska lämnas in innan betygsättningen 1 juni. För mig är det för mycket som är på gång. För många bollar att hålla i luften samtidigt. Jag klarar inte det.. Inte så bra som jag skulle vilja. All denna stress gör att jag bara ser det negativa i allting. Och det är verkligen i allt!! Jag är inte nöjd med nånting, ingenting alls..
Allt kan ju förstås bero på hormonrubbningar i min överkänsliga hjärna och kaffet.
Men det förtäljer ju inte historien...


/S

(mina senaste inlägg har varit rätt tråkiga och negativa ja vet. men jag skriver när jag får mina schitzofrena hatperioder och har låst in mig på rummet med endast datorn som min vän. så ni får stå ut. I'll be back i hope.)

14 maj


Tanken var ljus men resultatet blev mörkt.



Var och fixade håret idag hos Emma (Habo) Lind med vänner  på bäckadahl.
En behövlig avfärgning gjordes och lite utjämning av färgen, sen även en liten klippning.
Fick lite skäll för att jag bara färgat över så många gånger utan att ta bort nått emellan.
Men vadå då :P man kan ju inte veta allt heller.
Det bestämdes en utgång med Habo och company nån gång soon ! :)
Måste ju visa henne Jkpgs stora utbud av krogliv ju :P
Nog om detta åter till plugget :(

Svar till Lovisa: De asen har dragit pengar fast att jag inte fått någon biljett. Ja ringde och klagade , de bad mej försöka igen. Då va ja redan vansinnig efter att ha väntat i kö i 30 min. Tror du det funkade när jag provade ännu en gång ? Nej.. Tycker inte om dom...

/S


three things I don't like

Ärade projektarbete jag tycker inte om dej. Inte ens lite.
Och inte moralfilosofi heller..
Swebuss ligger inte heller dom så bra till i mina ögon just nu. Mina pengar tillbaka nu tack!

/S

bilder

Klara bilder från en lite småsuddig kväll. Dagen var i alla fall Lisas födelsedag. Och kul hade vi, så mkt vet jag.





Hatdag.

Jag sitter ute och försöker plugga. Det går inte så värst bra då koasen just blivit utsläppta på betet och är helt galna. Jag hatar dom. Tänkte försöka jobba mej igenom lite av projektet som visst skulle redovisas nästa tisdag :S :S fy fy fy va dåligt jag mår över detta förbannade projekarbete. Jag helt enkelt hatar det!! Inte ens mitt MVG på mitt arbete om ITP i medicinen känns bra längre. Vilket det gjorde tidigare under dagen.. Så vad ska jag hitta på denna veckan?! jo plugga som fan , som de senaste veckorna. Jag hatar det oxå. Och i helgen vad händer då? ända förändringen är väl att det blir lite jobb då me och en massa plugg.. Den kommande roliga utgången som Emma ringde om får alltså som det ser ut nu ställas in. Jag hatar det.

Jag hatar mycket idag.

/S

Konstaterande och update

Jag ska införskaffa alkolås på min mobil och dator. Eller kanske alla datorer borde ha det så jag inte skriver en massa saker när ja är full och inte minns det sen. Fast det kanske är lite dumt att skaffa det till mobilen, då den är väldans bra att ha ibland. Men sms-alkolås kanske. Då slipper man ha en massa konstiga meddelanden med konstiga stavelser efter varje utekväll.

Fredagen och Lördagen i Halmstad var toppen i alla fall! Gesslekonserten va asbra och sällskapet gick det inte att klaga på heller ;) Och inte shoppingen heller egentligen, förutom att pengarna gick åt väldigt snabbt som vanligt. Även om vi spenderade pengar så va vi faktiskt lite mogna oxå! Kan ni tänka er oss mogna som fan ?! Vi dissade en utekväll i Halmstads nattliv för att gå hem i hyffsad tid till vårt rum på Scandic Hallandia. Vi va ganska stolta över detta faktiskt. Egentligen va det ju hotellfrukosten som lockade :P man vill ju inte vara så bakis att man inte kan vräka i sej av den underbara frukostbuffen. Hahah.
Vi som inte alls va mätta tog en liten omväg förbi till farmor i Falkenberg för att äta en mumsig fika bestående av rabarberpaj :) . Sedan fick för oss att ta vägen förbi Ullared. Så ännu mera shopping hanns med. Jag hittade lite välbehövliga ridkläder bla en väldigt rosa jacka :P . Inget man kunde tänka sej alls. Haha.

Lördagskvällen behöver inte nämnas för högt. Jag åt jätte gott och mådde jätte bra hela Lisas födelsedagsfirande, tyckte jag själv . Men visiten på piren blev inte långvarig. Haha. Vin kanske inte är min grej ändå , inte i så stora mängder.. Hahaha. Som man bäddar får man ligga ;) Mest va det nog grädden i maten tror jag, det skyller vi på i alla fall... Om nån frågar liksom.

/S

PARTY!!!

Lisa fyller 19 och vi har värsta tjejfesten :D superduper dag. En massa kul. Första var det falkenberg och visit hos farmor och sedan ullared. En del shopping hanns faktiskt med. Jag älskar idag!!

/S

zzzz

Sovdags.
Halmstad hägrar, lockar och drar.
Bäst att vara utvilad tills imorgon, blir en tidig morgon..
Och en hyffsat lång bilresa.
So long suckers och
hoppas ni alla haft en väldigt trevlig partykväll ;)

/S

Taggar Halmstad imorgon :)

Jag irrar runt här och försöker komma underfund med vad som ska packas till imorgon. För då ska jag och Emma till Halmstad och roa oss med Per Gessle konsert, utgång och shopping. Och såklart hotellvistelse :) Jag börjar bli ordentligt taggad ! Fick förvarningar av Emma att det var mycket poliser på nissastigen så jag fick visst inte köra min vanliga racerkörning.Men vad gör det , när helgen ändå ser ut att bli rolig ?

Jag har verkligen problem med att packa, ska alltid till att göra det i sista sekunden. Och nu vet jag inte ens vad som ska tas med :S Ska man ha klänning eller byxor, eller kjol kanske ? Ska datorn med eller inte ... ? Han får nog stanna hemma , vi kommer väl ändå inte ha tid att sitta framför den .

Sen kommer problem nummer två . Hur ska vi hitta ?! Jag ska köra , liksom hallå eller !?! Detta kommer gå toppen , verkligen. Lokalsinnet för Jönköping är ju nästan på nivån Okej nu , så de borde väl lösa sej. hahah.

/S

in tha school

Sitter på religion b och ska hitta argument emot dödshjälp. Lite små svårt sådär.Men eftersom det är så bra uppslutning på våran lilla grupp så blir inte redovisningen förens nästa vecka. Och jag är typ halvklar så det är nog lugnt i alla fall.
Igår gick jag till lekeryd för att kolla när Maria hoppade megahöga hinder på träningen. De va jätte duktiga, tur för dom det ! Så jag inte hade gått i onödan!!

/S


istället för tv

Motion och kolla på Marias hoppträning som belöning för ett utfört skolarbete.
Himlans bra ide att gå till träningen ... eller ?
Kommer säkerligen ångra mej halvvägs, men va fan .

/S

Dagens

Dåliga

-Fössov oss i en timme
-Hann inte få mitt morgonkaffe (eller frukost för den delen)
-Fick inte tillbaka biologiprovet
-Sura lärare

Bra

-Fick religionsprovet ur världen
-Lämnade in svenska talet
-Annan tid för min matte
-Bäst av allt , intsällning av medicinprovet nästa vecka :)

Så nu får vi se hur resten av dagen kommer bli. Scientologi kommer den bestå av iaf.

/S

GAHh

Hur mycket gillar man inte att lägga in fel dokument på mejlen så att man inte kan att redovisa?! Väldans lite vill ja lova . Dagen kunde ju minst sagt börjat tusen gånger bättre!! Nu är det som det är jag får inte redovisa förens om ett par veckor. Irriterande då jag väl har gjort klart skiten ( nästan i tid oxå ) . Så nu blev jag inte av med det helt heller. Historiaprovet kändes iaf rätt okej. Jag skrev rätt mycket på alla frågor, frågan är bara om jag har blandat ihop det eller inte..

Resterande tid idag ska jag tillbringa med att plugga åter igen.. Skulle eventuellt ha jobbat men vädret är ju inte så värstans så det behävdes inte. Det va rätt bra egentligen så jag kan öva in glosorna och inför religionsprovet imon. Än så länge håller jag mej till planen.

Jag vill fortfarande ut på torsdag!

/S

good work





Fina bilder från underbara stunder med underbara människor.

Egentligen ville jag bara säga att jag är klar med även svenska :D
Massa kredit till mej asså!

Sängen väntar, natti natti.
/S

intensivplugg

Massa pluggande på historian som vi ska ha prov på imorgon. Som tur är ett litet avsnitt på endast 14 sidor ungefär. Så jag hoppas att det kommer gå bra. Världskrigen är ju rätt intressanta att läsa om ändå. Sen var det ju det där med talet till svenska c oxå :S ... Lite värre på den fronten. Datorn blev helstörd och krävde en massa lösenord och skit för att komma ut på internet innan så inte förens nu har jag kommit in . Och detta efter en massa fixande och trixande av både mej o pappa. Men nu är jag på G igen !

Har faktiskt hunnit med en runda i stallet idag :) Rodinne var superfin coh mycket piggare än hon borde vara efter en intensiv tävlingshelg. Tompa skötte sej oxå fin fint. De dampade knappt nått för fåren ens. Men det kanske berodd på att de inte orkade efter all mat de käkat under sin rymmnings tid. För när vi kom till stallet stod två lösa hästar där inne och käkade upp kvällsmaten. Sicka rackare dom är ! Fast de blev lite förlåtna när de skötte sej under ridturen :)

Svar på Kommentarer :

Lovisa - Ja helgen var intensiv som sjutton och jag är slut innan veckan ens har börjat. Och den innehåller väldigt mkt plugg. Så vi får la se hur trött jag kommer vara efter ännu en vecka. Förhoppningsvis slipper jag fler dåliga dagar på ett tag iaf . Take care !

M - Gooooood :D I'm really looking forward to it ! haha. Lycka till imon oxå !

/S

stress = helgens ledord

Hela helgen har stressats igenom och nu är det söndagkväll , vilket innebär tidig skoldag imorgon. Jag är 100% verkligen inte taggad på kommande vecka. Finns det ingen möjlighet att bara hoppa över den si sådär ? Denna veckan kommer jag inte ha en endaste minut över. Turligt nog har jag helgen att se fram emot. Då blir det nämligen Halmstad och Per Gessle med Emma :) I'm really looking forward to it !

Torsdag
 Endast en liten onödig stund i skolan för att sedan stressa till jobbet. Massor att göra och inte en ledig sekund. Tack vare Jennies och min racer-stängning så var jag snabbt på väg mot kvällens roligheter. Underbara Tess hämtade mej i staden för att åka till klassfesten i Tokarp. Drickan sveptes snabbt för att komma ikapp de andra innan det bar av till Sliver och studentfest. Där det var en väldigt massa folk och kärvänlig stämning. haha. Lyckad kväll som vanligt :)

Fredag
Vi vaknade kl 10 ungefär efter en natts sömn med hyfsat många sovtimmar. Många fler än vanligt. I det underbara vädret åkte vi ner till staden i hopp om wakeboard åkning. Det blev tyvärr inget denna dagen , utan lite shopping och glass på piren istället. Jag var dock tvungen att lämna det underbara sällskapet tidigt för att åka hem till stallet. Eftersom jag har varit hästvakt hela helgen har det blivit en del besök där varje dag. Kvällen bestod av film och massa snack hos R. Massa beröm till mej ! :P hahaha.

Lördag
Jobb hela långa förmiddagen med ännu mer att göra än sist. Stress hem för att hinna fixa i ordningen mej för middag med tjejerna på piren. Mycket trevligt kväll med en massa god mat och dryck ? :P hahah . Inget rosé till mej denna kvällen, men jag förväntar mej utjämning snart för detta Maria ;) .

Söndag
Dåligaste dagen på väldigt väldigt länge. Eller sämsta kanske det heter , men what ever .. Hur trött som hellst åkte jag och släppte ut hästarna på morgenen men somnade om så fort jag kom innanför dörren igen. Och försov mej en lite aning kanske.. Vilket ledde till förseningar under hela dagen. Det tog längre tid i stallet vid middagen, så jag fick dissa mormors mat för att hinna. Stressad till tusen kommer jag hem och ska göra mej i ordning för att åka till jobbet. Nej då kommer jag inte in i mitt hus, för nått klantarsle glömt lägga ut NYCKELN!! Efter en stunds dampanfall på altanen får jag ta bilen och köra racer till mormor för att hämta nyckelaset. Det slutade med att jag inte hann äta, utan fick ta en ynka macka på jobbet sen. Tur att magen fortfarande var rätt full från kvällen innan, annars hade jag aldrig klarat dan. Väl på jobbet iaf visar det sig att vi börjat stänga 21 istället för 20 nu. Och hur glad blir man för en timmas mer slit när man inte räknat med det en dålig-damp-dag??!  Så denna dagen har varit usel. Jag är fortfarande sur.. Blev lite mindre sur och till och med för en stund glad när jag fick se att jag var omnämnd på en av favvobloggarna :) hehe.

Ja det får väl räcka med sammanfattning av helgen. Bilder finns på facebook eftersom ja inte tog en enda bild under kvällen.

/S

RSS 2.0